Journal Entry Maj 23 –

Utomhus skiner solen, knappt ett mol på himlen/himmelen och temperaturen är OK dock blåser det en hel del just nu.
Var iväg till min Metadonklinik som vanligt idag och väl där fick jag vänta ett tag för att sedan dricka mina 14ml Metadon.
Jag fick ökad dos idag som sagt, bytte upp mig från 1mg/ml flaskorna till 5mg/ml – alltså mer koncentrerad form och det kändes också på smaken att den var mer koncentrerad.

Fast jag behöver inte längre klunka i mig 60ml av denna..dryck.
Väl inne på kliniken när jag satt och väntade i väntrummet så kommer en medpatient ut efter att ha fått sin medicin och jag märker direkt att han är tvärpåtänd.
Ögonen stod i kors där han stod och försökte få ur sig meningar som mer lät som grymtanden men jag förstod att han letade efter några andra patienter vilka jag ej hade sätt till.

Det talas om att narkomaner kan känna igen en annan narkoman väldigt bra men denna individ gick inte att ta miste på – vilken människa som helst skulle ha sätt att något inte stod rätt till.
Om jag skulle gissa så skulle jag säga att det var frågan om någon av dessa Research Chemicals som fortfarande är lagliga.

Jag kommer skriva mer om dessa RC’s och min syn på dom och vad dom gör och kommer göra med våran generation. Men jag kan säga redan nu att jag skyr dom som pesten.
Åter till ämnet, jag vet inte exakt hur klinikerna kombaterar detta riksproblem där metadon och subutex patienter tänder på med dessa lagliga amfetaminer.
Om någon vet så lägg gärna in en kommentar.

Jag sitter nu hemma, det drygt 2½ timme sedan jag tog mina 70mg Metadon och snart kommer peaken vara nådd och därefter se hur höjningen påverkar mig.

Nedan är ett foto av Forsknings Kemikalien ”Mephedrone”.

Vad har hänt med gamalt hederligt knark?? Narkotika som ändå var testat under många år så man kan dom in och ut och på alla vis.
RC boomen har verkligen fått en stor skara följeslagare men i takt med att substanserna klassas så sjunker intresset – intresset för ”RIKTIG” narkotika kommer alltid finnas där. Dessa kalle-anka RC’s försvinner tids nog – synd bara att skadorna de har framkallat inte gör det.. långvården nästa!

Stay of the Reseach Chemicals!
//MM

Annonser

~ av metadonmannen på maj 23, 2011.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: